Din vaktmester i Mjøsregionen

For deg som vil slippe å tenke på kaldt, varmt, tørt og bløtt.

Hvem er vi?

Siden oppstarten i 2002 har Servicemesteren i dag vokst til å bli en veletablert 6-mannsbedrift med over 70 navn på kundelista, som tilbyr vaktmestertjenester i store deler av Mjøsregionen.

Hvem er kundene?

Alt fra borettslag, sameier, bedrifter, butikker, gårdeiere, eiendomsutviklere og meglere til private personer.

Hvordan jobber Servicemesteren?

Vi er en totalleverandør av vaktmestertjenester som er raskt på plass for våre faste kunder. Med et stort nettverk av håndverkere som rørleggere, elektrikere, snekkere, murere og lys- og lydteknikere er vår misjon å løse enhver drifts- og vedlikeholdsoppgave. Vi skreddersyr kundeavtalene, og tilbyr faste tilsynsrunder der vi kontrollerer blant annet belysning, tekniske installasjoner, dører, søppelsortering, samt vedlikeholder grøntarealer, måker snø og melder fra om andre avvik om dette er ønskelig.

Om noe skulle oppstå er vi på telefon døgnet rundt.

Mer konkret – hva kan vi hjelpe deg med?

  • Inneklima: Drift, kontroll og ettersyn av varme, ventilasjon og lys i bygninger. Vi sørger for at VVS-installasjoner, lysanlegg, avtrekksvifter, og varme- og klimaanlegg fungerer.   
  • Gressklipping og snømåking.
  • Avfallshåndtering: Legge til rette for avfallssortering, samt fjerne søppel fra bakken og andre steder.  
  • Snekkertjenester: Vi kan gjøre alt fra å etterisolere og liste, til å bygge en veranda, sette inn nye vinduer, montere et kjøkken, sette opp en ny vegg eller et nytt gjerde. Spør oss, så finner vi en løsning!   
  • Løpende vedlikehold som utbedring av lekkasjer og tette sluker inne og ute, samt mindre oppgaver som å reparere et hull i en vegg, henge opp et skilt, bytte en lyspære, fjerne duer fra et tak eller justere en dør.

Vårt mål

Vi er en arbeidsvillig, yrkesstolt og serviceinnstilt gjeng med arbeidsmaur som ønsker å avlaste deg, slik at du kan bruke tiden din på det du egentlig skal. Kort sagt: Vi tar ansvar for drift og vedlikehold, og sørger for at ting virker.

Vi er stolte av

At kundene er fornøyd med innsatsen vår, og at vi har klart å beholde 95 prosent av kundene fra oppstarten i 2002. Vi er også stolte av å være den første godkjente opplæringsbedriften i Oppland for lærlinger innen det nye byggdrifterfaget, som erstatter det tidligere vaktmesterfaget.

Ta kontakt, så hjelper vi deg!